Bezoek Marianne en Henk Timmer

Vandaag zijn op het Hofstad Lyceum Marianne en Henk Timmer langs gekomen. Ze reizen heel het land door in hun eigen race om duurzaamheid, in iedere stad waar zij een bezoekje brachten gingen ze bij een school langs. Van de vijf scholen is Hofstad Lyceum de enige middelbare school, de rest waren hogescholen of universiteiten.

Er werd gefilmd, geinterviewd en foto’s gemaakt.  We hebben erg veel lol gehad! Dit was weer een top moment voor Future Force!

07/05/2013

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>