Vandaag is de dag!

Goedemorgen allemaal. Gister jammer genoeg geen beter weer gehad en dus ook geen tweede testrit. Wel hebben we gister nog aan de aerodynamica gemaakt, het windscherm zit er nu op. Vandaag zijn de officiƫle races, we moeten dus goede tijden gaan rijden! Vandaag t/m zondag is ook de kans om ons te komen bekijken in ons paddock of tijdens de races, ons teamnummer is 66! Hou onze twitter in de gaten voor live updates tijdens de race!https://twitter.com/ecoFutureForce

17/05/2013

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>