The Sky is the Limit

The sky is the limit voor team Future Force
Haagse middelbare scholieren willen duurzaamheids record verbreken.

Den Haag, 21 november 2013 – Team Future Force was vorige week voor het eerst samengekomen om zich voor te bereiden op Shell Eco-marathon 2014. Het team maakte tijdens deze bijeenkomst de doelstelling van het team op in verband met de wedstrijd. Shell Eco-marathon is een van ’s-werelds meest innovatieve en uitdagende studentenwedstrijden op het gebied van innovatie, techniek en duurzaamheid die jaarlijks wordt gehouden in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Team Future Force neemt dit jaar voor de achtste keer deel aan deze competitie. Ook dit jaar zijn weer de meest enthousiaste jongeren van het Hofstad Lyceum geselecteerd om het op te nemen tegen studenten uit heel Europa.

Resultaten 2013
Een mooi resultaat van 1 op 144,15 is er met het team van vorig schooljaar gereden ondanks de slechte weersomstandigheden. De teamleden waren tevreden met het resultaat, maar vooral met de samenwerking. Ook met het team van dit jaar hopen we een goed resultaat neer te zetten. De ervaringen van vorig jaar zal dit team meenemen, zo zal het team ook testmogelijkheden creëren buiten het evenement. Ook willen wij gezamenlijk een mooie ervaring hebben.

Het team
Het team van dit schooljaar bestaat uit tien jongeren met brede interesses, die zijn gekozen op de talenten die het team ten goede kunnen komen. De teamleden keken naar wat zij wilden bereiken met hun deelname aan het team en verdeelden zichzelf gelijkmatig in over het techniekteam, PR-team en designteam.
De diverse leden worden geïnspireerd door oneindige mogelijkheden. Zo is er vanuit het team het doel ontstaan om het schoolrecord van vorig jaar te verbreken en is er zelfs al een potentiële hoofdsponsor.
Kortom, dit team schrikt nergens van terug: The sky is the limit!

Jennifa Mariadasan
Team Future Force, Hofstad Lyceum
070-368 76 70
futureforcehl@hotmail.com
www.ecomarathon.nl
www.facebook.com/futureforce.hofstadlyceum
www.twitter.com/ecoFutureforce

16/01/2014

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>