De kickoff

Vandaag, donderdag 16 januari 2014, is de kick-off van de Shell Eco-Marathon in Rotterdam. Future Force zal daarbij aanwezig zijn met de auto. Een groot deel van de Nederlandse teams zal daarbij ook aanwezig zijn. Wij zullen daar tijd hebben om kennis te maken met deze teams. Bovendien zullen we daar informatie krijgen over het evenement en een PR-workshop kunnen volgen. Na de kick-off zullen we een klein verslag van de dag plaatsen. We kijken uit naar de kick-off!

Aboutaleb en de algemeen directeur van Shell Dick Benschop zullen hen verwelkomen.
Om 9.10 uur staat Pelin Erdem Radio Den Haag FM te woord, zij willen graag meer te weten komen over deze gedreven leerlingen die naast hun VWO5 leerjaar ook een zuinige auto bouwen die 1 op 200 moet gaan rijden.

16/01/2014

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>