Hofstad Lyceum duurzaam door Den Haag

Donderdag 3 april was team Future Force bij het evenement ter gelegenheid van de oplevering van een aantal lesproducten over duurzaam vervoer van de Gemeente Den Haag in het Haags Openbaar Vervoer Museum. Future Force van het Hofstad Lyceum is een team dat werkt aan een auto waarmee het team deelneemt aan de Shell Eco-marathon. Het doel van deze wedstrijd is om zo zuinig mogelijk te rijden. Het team was daarom goed op zijn plek bij het evenement van de Gemeente Den Haag.

Team Future Force was uitgenodigd om dit evenement bij te wonen met de auto, om voor de kinderen die aanwezig waren een tastbaar object van duurzaamheid te kunnen tonen. Na een informatieve presentatie van het Nuon Solar Team, kregen de aanwezige basisschoolleerlingen en middelbare schoolklassen een korte rondleiding in het museum. Daarnaast konden zij kennismaken met elektrische scooters en in een simulator het nieuwe zuinige rijden uitproberen. Door een gezellig gesprek met de studenten van de TU-Delft hebben wij die dag ook voor ons eigen project wat opgestoken. Al met al was het een bijzonder geslaagde middag.

04/04/2014

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>