Dag 1: Aangekomen in Ahoy Rotterdam

Future Force is vandaag aangekomen in Ahoy Rotterdam voor de Shell Eco-marathon. Wij beginnen vanaf woensdag eindelijk met de langverwachte testritten. Voordat wij kunnen deelnemen aan de testritten, moet de auto goedgekeurd worden door de organisatie van Shell. Daarom werkt het gehele team op dit moment hard aan de auto, zodat de auto aan de eisen zal voldoen. 

Ook hebben wij vandaag de tenten opgezet. Dit was een heel karwei, maar met behulp van teamwork hebben wij de klus snel geklaard. De paddock waar wij komende dagen aan de auto zullen werken is erg mooi versierd en klaar voor ontvangst van de gasten. Vervolgens is het techniekteam heel druk bezig geweest met de auto en naar verwachtingen zullen zij tot diep in de nacht hiermee doorgaan.

De komende dagen zullen we elke dag een nieuwsbericht posten om jullie op de hoogte te houden van al onze nieuwtjes en bezigheden!

 

13/05/2014