Dag 2: Technical Inspection

Voor het Future Force team was het vandaag een hele drukke dag. Vanaf vroeg in de ochtend was het techniekteam druk bezig om de auto gereed te maken voor de inspectie. Als wij eenmaal worden goedgekeurd door de inspectie, betekent dit dat wij mogen beginnen om testritten te rijden. Bij de eerste poging verliep alles zeer soepel en kwamen wij door de meeste controles, alleen bij de design-en gordeltest verliep het stroef. Nadat wij dit te horen hebben kregen gingen wij ervoor zorgen dat wij ook een goedkeuring bij deze twee controles kregen. Bij de tweede poging bleek onze firewall niet te voldoen aan de eisen. Nu moeten wij nog heel wat aanpassingen maken om vandaag alsnog door de keuring te komen. Wij hopen dat de derde poging scheepsrecht zal zijn. De dag is nog niet voorbij en we hebben nog genoeg tijd om de auto aan de eisen te voldoen.

14/05/2014