Dag 5: De competitie is voorbij

Voor Future Force is de Shell Eco-marathon vandaag afgerond.
Wij hebben met z’n alle een prachtige race gereden en kunnen met trots vertellen dat wij met onze enige race die gereden is ook gelijk 1:142 hebben gereden.
Het zat ons namelijk niet bepaald mee, we hebben meerdere malen in de rij gestaan maar hebben maar één rit helemaal uitgereden. Deze rit is beter gegaan dan wij hadden verwacht. Er is nu een zware maar zeer leerzame en leuke week achter de rug waar nog lang over gesproken zal worden. Wij hopen dat iedereen die onze berichten deze week heeft gevolgd er ook van genoten heeft.

Het project moet nog intern afgerond worden daarvoor geven wij een uitgebreide presentatie. Mocht u enige interesse hebben om dat bij te wonen, dan kan u ons een bericht sturen voor verdere informatie.

Is het zo dat wij u niet meer spreken, dan hopen wij dat u met plezier onze updates heeft gevolgd dit jaar. Future Force hoopt dat u volgend jaar weer een trouwe lezers bent!

Bedankt en tot ziens!

17/05/2014