We zijn er weer!

De SE’s zijn voorbij en we zijn weer in productie!
Afgelopen woensdag hebben een paar van ons een echte PR training gehad van professionals ! Nu zijn we nog bezig met de elektronica van de auto en het regelen van sponsoren. Ook zijn we nu een nieuwsbrief aan het opzetten, wil je je hiervoor inschrijven en altijd op de hoogte blijven? Stuur dan een mailtje naar futureforcehl@hotmail.com!

FutureForce HofstadLyceum - ecomarathon.nl – twitter.com/ecoFutureforce

08/02/2013

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>